Opzeggen van uw huurcontract

gebruik onderstaand opzeggingsformulier

Opzeggen van het huurcontract

De huur kunt u eenvoudig opzeggen via het onderstaande opzeggingsformulier, waarna u binnen enkele werkdagen een schriftelijke bevestiging van ons ontvangt per email.

 

Zeg tijdig uw huurcontract op

U kunt elke dag van de maand uw huur opzeggen, met een opzegtermijn van minimaal één kalendermaand. Wilt u bijvoorbeeld uw huurcontract opzeggen per 31 december, dan dient u dit vóór 30 november aan ons door te geven.  Heeft u verhuisplannen, dan mag u ook langer dan een maand van te voren uw huur opzeggen, dit is zowel voor u als huurder als ons al beheerder prettig.

 

Afspraak eindinspectie van de woonruimte

Nadat u uw huurcontract heeft opgezegd ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging van de opzegging, met uitgebreide uitleg over de vervolgstappen. Ook vragen wij u om contact op te nemen met ons voor het inplannen van de eindinspectie en sleuteloverdracht.

 

Retourneren waarborgsom

Bij aanvang van het huurcontract dient u ook een waarborgsom betalen. Deze bedraagt normaal gesproken anderhalve maandhuur. Na afloop van uw huurcontract wordt de waarborgsom weer teruggestort (eventueel met aftrek van huurachterstand en/of overige kosten) binnen 56 dagen i.v.m. de wettelijke storneringstermijn. Bijvoorbeeld: Uw contract wordt officieel beëindigd per 31 januari. De borg wordt dan normaliter vóór 1 april teruggestort.

Opzeggingsformulier

Rekeningummer terugstorten waarborgsom

Nieuw adres

Opmerkingen

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server

Formulier ontvangen

Huizen Beheer Maastricht B.V.

Heerderdwarsstraat 43

6224LS Maastricht