Skip links

Campus beheer

Campus beheer

Wij hebben ons de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in het beheer van grootschalige campussen. De veelal internationale huurders van de grootschalige gemeubileerde campussen i.c.m. de gemeenschappelijke ruimtes vraagt om een specifieke maatwerk aanpak qua ontwikkeling, inrichting, verhuur en beheer. Ons doel is om de huurders zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen en onderdeel te laten worden van het community gevoel. Wij zijn dagelijks in de complexen aanwezig, waarbij persoonlijk contact centraal staat.

Meedenkende partner van A-Z: Naast het op ons nemen van de verhuur en het dagelijks beheer worden wij ook graag vanaf begin af aan betrokken bij de ontwikkeling van het project. Onze jarenlange ervaring in (studenten)huisvesting en enthousiasme garanderen een unieke marktkennis en een ‘no nonsense’ werkwijze. Wij geven dan ook (on)gevraagd advies om te komen tot een optimaal product qua verhuurbaarheid, rendement en beheersbaarheid.

Wauwhaus Campus

In augustus 2020 is de transformatie van het voormalige kantoorpand Europahave tot een hoogwaardige studentencampus afgerond. Begin 2019 zijn wij door vastgoedontwikkelaar CORES Development benaderd om de verhuur en beheer op ons te nemen van de nog te realiseren ‘Wauwhaus Campus’ in Maastricht. Welke inmiddels als hét voorbeeld dient voor vele partijen van een geslaagd campus concept in Maastricht.

Alle woningen zijn in de zomerperiode van 2020 binnen één maand verhuurd. Vanwege de bouwwerkzaamheden en corona maatregelen konden er geen fysieke bezichtigingen plaatsgevonden, maar is alles op basis van filmpjes, 3D animaties en 360° tours verhuurd.

Aantal: 111 appartementen met 127 huurders

Type woningen: studio’s, 2p en 4p appartementen

Think Tank Campus

Voormalig schoolgebouw omgezet tot studentencampus. Kenmerkend aan het gebouw zijn de spectaculaire hoge plafonds van ruim 4 meter met even hoge raampartijen. Dit zorgt niet alleen voor een mooie lichtinval, maar in combinatie met de vide slaapverdieping ook voor heel veel ruimte. 

Aantal: 52 appartementen met 52 huurders

Type woningen: studio’s, 2p en 4p appartementen

The Ed Campus

Voormalig Apart Hotel Randwyck is in 2023 verkocht aan vastgoedontwikkelaar Zinc Real Estate. Het gehele complex zal worden gerenoveerd om te voldoen aan de hedendaagse standaarden met behoud van het unieke karakter. Het complex zal worden verduurzaamd naar een energielabel A en er zullen unieke gemeenschappelijke ruimtes worden gecreëerd. The Ed zal naar verwachting medio augustus 2024 worden opgeleverd.

Aantal: 147 appartementen met 180 huurders

Type woningen: studio’s en 2p appartementen

Koningspleinflat Campus

Tijdens de ondertunneling van de A2 hebben wij de ‘Gemeenteflat’ in Maastricht 8 jaar lang tijdelijk aan studenten verhuurd.

Toen wij het pand in beheer kregen verkeerde het complex in een verloederde toestand. Voor veel buurtbewoners was de flat en het gebied rondom de flat een doorn in het oog. De appartementen waren veelal gekraakt en/of onderkomen en drugsgebruik had er hoogtij. Samen met de opdrachtgever Ballast-Nedam (Avenue2) is ervoor gekozen om een tijdelijke studentencampus te creëren. Het is uiteindelijk gelukt om een bezettingsgraad van 99,3% te realiseren, de leefbaarheid in de buurt te verbeteren en de overlast van de ondertunneling van de A2 tot een minimum te beperken voor de huurders.

Aantal: 90 appartementen met ±175  huurders

Type appartementen: 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen