Skip links

Beleggingspand in Maastricht?

Voor verhuurders

HBM is uw betrouwbare partner met een unieke lokale marktkennis.

Aan- of verkopen van een beleggingspand in Maastricht e.o.

Wanneer u zoekt naar een rendabele investering kan de aanschaf van een beleggingspand, in een groeiende internationale studentenstad als Maastricht, een goede keuze zijn.

U heeft direct een solide rendement door de vaste huurinkomsten. Maar hoe koop je succesvol een beleggingspand in Maastricht? Onmisbaar is natuurlijk goed advies: waar liggen kansen, wat zijn de valkuilen: juridisch, fiscaal, financieel en bouwkundig?

Begeleiding & advies

Wij begeleiden u bij de aankoop van het pand en zullen u adviseren in de van belang zijnde aspecten.

Denk hierbij aan ligging, courantheid, verwachte huuropbrengst, de meest optimale indeling, de verbouwing, de benodigde brandveligheidsvoorzieningen en planologische status van de woning. Door onze jarenlange ervaring met het beheren van woonruimtes en betrokkenheid als stakeholder op de lokale vastgoedmarkt zijn wij uitstekend op de hoogte van de plaatselijke wet- en regelgeving. Zo hebben wij vanaf 2015 alleen al ruim 500 legalisaties van panden in Maastricht begeleid.

Huizen Beheer Maastricht levert u een totaalpakket.

Bij het opstellen van een nauwkeurige rendementsberekening gaan wij niet uit van de door de verkopende partij aangeleverde ‘huurinkomsten’, maar berekenen wij zelf de maximale en marktconforme huurprijzen uit.

Met behulp van een goede rendementsberekening en volledig inzicht in de mogelijke valkuilen, kunt u de weloverwogen beslissing maken of u een pand wel of niet wilt aankopen.

Nadat u een pand heeft aangekocht helpen wij u met het zoeken naar geschikte huurders en het opstellen van juridisch goed onderbouwde huurovereenkomsten. Vervolgens kunnen wij voor u ook het beheer van uw pand(en) verzorgen. Kortom; wij bieden u een totaalpakket.

Waar kunnen we je mee helpen?

Zit je met vragen of wil je gebreken/ storingen doorgeven? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.